20180109 - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
ASE Bangers New Years Party
9 januari 2018

Allereerst iedereen nog een fantastisch 2018 gewenst, dat we met ons allen weer veel plezier mogen maken !

Nu 2 weken geleden de Oliebollenrace verreden is, wat overigens een denderend succes was, zijn ook de uitslagen bekend van de Saloonstox, 2ltr Saloon Stockcars en Bangerstox kampioenschappen 2017. Tot op het laatste moment moest er hard gewerkt worden door de coureurs om die vel begeerde resultaten te behalen die ze nodig hadden om kampioen, of bijna kampioen te worden. Hier onder de top 10 uitslagen van deze  klassen, alsook nog eens de uitslag van de Unlimited Bangers die al reeds eerder bekend waren.Van harte gefeliciteerd, de top 3 van al deze klassen zullen gehuldigd worden tijdens onze New Years Party op 13 januari.

Bram Hoogstra, van Hoogstra autosport, heeft zijn geweldige initiatief voorgezet om waardebonnen beschikbaar te stellen voor deze elke top 3 van deze klasses, dat zijn 12 waardebonnen!

Party centrum Het Witte Peerd heeft ook een aantal waardebonnen beschikbaar gesteld die met de Blue Oyster Trophy vergeven zijn: bonnen van €50,- muntjes voor de best entertainers .

Hartelijk dank Hoogstra autosport en ’t Witte Peerd voor al deze waardebonnen, echt geweldig!

De New Years Party zal wederom zijn in partycentrum Het Witte Peerd, westeinde 5 in Nieuwleusen!

Ivm de invoering van de Speedway Emmen webshop waar je online de NABlicentie kunt bestellen is er geen mogelijkheid meer om voor dit feest aan je licentie te regelen.

Kom aanstaande zaterdag allen de gezelligheid opzoeken en maken tijdens dit feest!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu