201907- Blue Oyster - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Inschrijving Blue Oyster Trophy 2019 !
16 september 2019

Nog ca 5 weken en dan is het weer zover de Blue Oyster Trophy 2019. De Blue Oyster is sinds zijn intrede het grootste 1 daagse banger evenement van Speedway Emmen.

De opzet dit jaar zal indien mogelijk grotendeels gelijk zijn aan de jubileumeditie van vorig jaar, refererend aan enkele leuke wedstrijddagen die we in de afgelopen 10 jaar hebben gezien op Emmen.

Afhankelijk van de opgave rijden we indien mogelijk rijden we net als vorig jaar in verschillende klasses, te weten; tanks, pre90s en modern. Vorig jaar zorgde dit vanaf heat 1 voor een hoop actie en sensatie. Je maakt met een yank dus ook kans om in de finale te komen.

In elke heat doen alleen de transponderrijders mee voor de punten en kwalificatie voor de grote finale; de Blue Oyster Trophy
De dag wordt afgetrapt met een voorstellingsronde van de bangers. De aparte, mooie geschilderde of andere speciale auto’s mogen op het middenterrein geparkeerd worden.

Aansluitend aan de voorstellingsronde mogen al deze autos een promoheat rijden om het publiek hun auto te showen. Deze heat gaat op volle snelheid maar is ZONDER CONTACT, Dus Geen contact toegestaan.
De inschrijving is geopend!!! Als je mee wil doen schrijf je snel in zodat we tijdig weten hoeveel rijders we kunnen verwachten en het format daar op aan kunnen passen. Inschrijven kan via de volgende link.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu