201908-Transponder - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
Update Blue Oyster Trophy
8 oktober 2019

 
Huur transponders

Blue Oyster Trophy is een van onze grotere wedstrijden van het jaar. Met de Blue Oyster komen ook veel rijders die niet v/h kampioenschap rijden maar wel graag kans willen maken op de Blue Oyster Trophy titel. Echter om in de uitslag opgenomen te worden moeten de rijders in het bezit zijn van een transponder. Omdat we niet van onze rijders verwachten dat ze voor 1 keer een transponder aanschaffen hebben gaan wij er een doos vol huren, de rijders kunnen er dan 1 van ons huren op de dag zelf. Kosten vd huur van een transponder zullen €20,- zijn. Daarnaast zal er een borg gevraagd worden. De rijder is zelfverantwoordelijk voor een juiste plaatsing in de auto.

 
Wisselbeker

Dit jaar is de 10e keer Blue Oyster, we hebben gemeend dat dit een mooi moment is om een grote wisselbeker in het leven te roepen met daarop de namen van alle winnaars. Deze zal dan elk jaar weer ingeleverd moeten worden.
 
Sponsoring:
Karel Simons van Simons banden heeft aangeboden een set nwe winterbanden (met binnenbanden) te sponsoren voor de Best Entertainer van de Blue Oyster Finale

Demoheat

Net zoals vorig jaar zal er voor aanvang van de wedstrijd een demoheat plaatsvinden voor alle aparte en mooi opgeschilderde auto’s.

 
Prijzen

Zoals elk jaar worden er tijdens de blue Oyster extra uitgepakt met awards voor mooie autos, mooi geschilderde auto’s. De winnaar van de finale ontvangt een leuke geldprijs. Ook zullen er diverse entertainersprijzen zijn.

 
Plaatsing finale

Op dit moment hebben er zich zon 120 rijders ingeschreven. De top 5 vd heats en winnaar van de consolation plus best entertainers van de heats en consolations gaan door naar de finale. Dat betekent dat je niet langer kansloos bent om de finale te halen als je ergens een ronde gemist hebt. In theorie betekent het ook dat rijders zonder transponder de finale kunnen halen. Echter om in de finaleuitslag opgenomen te worden heb je een transponder nodig. Zonder transponder zul je nooit kunnen winnen. Voor de finale zal er geloot worden voor de startopstelling.

 
Om de bekers te kunnen bestellen en indeling te kunnen maken willen we iedereen vragen die zich nog niet ingeschreven hebben dit z.s.m. te doen. Daarnaast zijn we gepolst door een landelijk tv programma die een item willen doen over banger racing op Emmen. Ze zouden idealiter een aantal rijders willen volgen tijdens de Blue Oyster. Om namen door te kunnen geven moeten we echter wel weten wie er allemaal meedoen.  
 
Je kunt je inschrijven tot zondag 12 oktober 23:59 uur, maar we willen je verzoeken dit z.s.m. te doen.  
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu