202001 - Reglement - ASEBangers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS
ASE Unlimited Bangers Reglement 2020
3 februari 2020

 

 
Hierbij de belangrijkste (maar niet alle wijzigingen/aanvullingen opgesomd), lees het a.u.b. aandachtig door.

 
Ontwerp kooi:
Minimale afmetingen van H-frame is 80 x 80 x 3. Bij ander ontwerp dan H-frame mag hier in overleg van afgeweken worden. Bijv kooien bij dubbele staanders/ liggers in verband gelast is 50 x 70 x 3 ook akkoord. (Sterker en stevig als een H frame).
 
Gat in de kooi bij uitschuifstuk zodat borging gecontroleerd kan worden. Borgplaat van de kooi boven en onder de auto maximaal 20 x 20 cm.
 
Deurplaat met tenminste 1 bout door de kooi. (en 2 door de Stijl)

 
Trekogen:
Trekogen mogen niet gelast, enkel met max 1 bout (max m12) bevestigd worden. Borgplaat mag niet groter dan 10x10 en niet primair versteviging als doel hebben.

 
Injectieauto’s
i.v.m. brandveiligheid extra massaschakelaar of trekkabel verbonden aan de originele massaschakelaar aan bestuurderskant monteren. Zodat de auto en vooral de brandstofpomp van beide kante uitgezet kan worden in geval van nood.

 
Brandwerend Ondergoed:
De NAB heeft besloten dat alle rijders van alle klassen op alle banen binnen van de NAB, verplicht zijn om vanaf 2020 niet alleen brandwerende bovenkleding maar ook brandwerende onderkleding aan te hebben. Dat betekent dat alle rijders op Lelystad, Ter Apel, Texel, Sint Maarten, Blauwhuis, Kollum en dus ook Emmen verplicht zijn dit te dragen tijdens hun races.  

 Bovenkleding/ ONDERKLEDING moet zijn voorzien van de volgende keurmerken:
FIA8856-2000, FIA8856-2018, SFI3.2A/5

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu